ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти в День святого Миколая навідалися до потребуючих дітей

Андрій Котенський

|

Напередодні та в день Святого Миколая офіцери, курсанти і працівники Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного з подарунками завітали одразу до цілої низки спеціалізованих установ, повідомляє ArmyInform.

Військовослужбовці завітали до Львівського дитячого дошкільного будинку № 1 на вулиці Таджицькій та Будинку дитини № 2 на вулиці Антоновича у Львові, до Підгірцівської спецшколи-інтернату на Стрийщині, а також до Підбузького геріатричного пансіонату на Дрогобиччині.

Колектив академії придбав для малечі солодощі, фрукти, теплий одяг, засоби гігієни, іграшки та багато інших необхідних речей. Все це було передано на знак турботи про діточок, які позбавлені батьківської опіки та людей похилого віку.

«Захищати та турбуватись – професійне кредо військовослужбовців Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, – зазначив начальник НАСВ генерал-лейтенант Павло Ткачук. — «Офіцери, працівники та курсанти нашого навчального закладу засвідчили, що вони не лише готові боронити український народ зі зброєю в руках, але й повсякчас турбуються про тих, хто найбільше потребує опіки. Вдячний всім військовослужбовцям та працівникам, які долучились до нашої святкової акції. Святий Миколай повинен прийти до кожного, хто цього заслуговує, хто вірить в добро, справедливість та мир».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *