ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді розшукують водія, який збив людину та втік

Анастасія Диняк

|

У Червонограді шукають водія, який збив 40-річного місцевого мешканця та поїхав з місця події. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, аварія сталася у понеділок, 12 грудня, близько 00:30 год. на вулиці Івасюка у Червонограді. За попередніми даними правоохоронців, невідомий водій невстановленого автомобіля здійснив наїзд на 40-річного місцевого мешканця та поїхав з місця події.

Унаслідок удару чоловік отримав травми та був госпіталізований.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до термін років. Наразі триває досудове розслідування.

Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановлюють особу водія, який скоїв ДТП, та місце знаходження автомобіля.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *