ОСТАННІ НОВИНИ

Павло Табаков запрошує на мюзикл для всієї родини «Фабрика Санти»

Андрій Котенський

|

У суботу, 24 грудня у Центрі Довженка відбудеться мюзикл для всієї родини «Фабрика Санти». Мюзикл представить Творча школа Павла Табакова, повідомили організатори.

«Фабрика Санти» – казкове видовище з хітовою музикою, спецефектами та неочікуваним розвитком сюжету.

Початок події о 16:00.

«Опинитися на «Фабриці Санти» – це мрія чи не кожної дитини. Роксана – головна героїня сімейного мюзиклу випадково зустрічається з помічниками Санти і потайки стрибає за ними у чарівний портал, який переносить її до казкової фабрики. Саме тут і починаються її пригоди. Чому фабрика зупинилася, куди подівся Санта, чому лютує Королева ночі та її сестра з крижаним серцем чи вдасться врятувати Новий рік та Різдво? Приєднуйся до Роксани, забіяки Марка та їхніх друзів, щоб допомогти врятувати свято. «Фабрика Санти» – тут подарунки ваших мрій!», – розповіли про сюжет автори мюзиклу.

Купуючи квитки, даруючи своїм дітям казку, ви даруєте її дітям, якими опікується благодійний фонд «Антитіла». Частина зібраних коштів, буде спрямована на підтримку дітей, які через війну втратили батьків.

Квитки доступні за посиланнм: Gastroli.ua

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *