ОСТАННІ НОВИНИ

Масштабний наступ росіян може повторитися в січні-лютому, – Кулеба

Анастасія Диняк

|

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що, можливо, росіяни поновлять масштабний наступ у січні–лютому 2023 року. а також припустив, коли може закінчитися війна. Про це пише Українська правда.

Так, у вівторок, 13 грудня, що російські військові спробувати поновити масштабний наступ на Україну вже наприкінці січня-лютого, однак українські війська намагаються цьому запобігти.

«Тобто я не кажу, що це точно відбудеться. Але в найкращому випадку, враховуючи мобілізацію, призов, який вони оголосили, підготовку нових призовників та пересування їхніх важких озброєнь по країні – вони однозначно зберігають надії на те, що вони зможуть пробити нашу оборону і просунутися глибше в Україну», – пояснив міністр.

Кулеба також додав, що Україна робить все можливе, щоб якнайшвидше закінчити війну. Він не називав дат, однак зазначив, що «було б чудово, аби це сталося влітку наступного року».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *