ОСТАННІ НОВИНИ

Білорусь почала раптову перевірку готовності армії

Анастасія Диняк

|

Самопроголошений президент Олександр Лукашенко доручив почати перевірку бойової готовності Збройних Сил Білорусі. Про це повідомили у пресслужбі Міноборони Республіки.

Так, за дорученням Лукашенка під керівництвом Державного секретаріату Ради Безпеки у Білорусі почали раптову перевірку бойової готовності армію.

«Заходи матимуть комплексний характер, військам належить у найкоротші терміни висунутися в призначені райони, здійснити там інженерне обладнання, організувати охорону та оборону, а також навести мостові переправи через річки Німан і Березина», – йдеться у повідомленні.

У моніторинговій групі «Беларускі Гаюн» наголосили, що обидві річки не розташовані поблизу білорусько-українського кордону.

У Міноборони також додали, що під час перевірки заплановано пересування військової техніки та особового складу, тому можливе тимчасове обмеження руху громадян та транспорту окремими дорогами загального користування та ділянками місцевості.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *