ОСТАННІ НОВИНИ

20 колишніх в’язнів втекли з війська РФ зі зброєю

Ольга Денисяка

|

В тимчасово окупованій Ясинуватій на Донеччині втекли зі зброєю 20 колишніх в’язнів, завербованих до російсько-окупаційного війська. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ у Facebook станом на ранок 8 грудня.

За інформацією Генштабу, в тимчасово окупованому місті Ясинувата Донецької області, під час перевезення одного з підрозділів окупаційних військ на бойові позиції втекли близько 20 осіб зі зброєю з числа раніше увʼязнених осіб. В результаті проведення розшукових дій трьох втікачів знищено. Заходи тривають. Як кажуть, бий своїх, щоб чужі боялись.

У зведенні також поввдомили, що на тимчасово зайнятій території Запорізької області, з метою поповнення поточних втрат, російські окупанти планують мобілізувати місцевих жителів. Зокрема, в місті Мелітополь Запорізької області відзначено видачу повісток чоловікам призовного віку з вимогою прибути до військового комісаріату у найближчий час.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *