ОСТАННІ НОВИНИ

У День ЗСУ в Академії сухопутних військ вшанували загиблих бійців

Анастасія Диняк

|

З нагоди Дня Збройних Сил України у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного вшанували пам’ять загиблих воїнів, а також нагородили орденами найкращих військовослужбовців. Про це повідомив очільник вишу Павло Ткачук на своїй сторінці у Facebook.

 

Так, 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил. З нагоди 31-річчя ЗСУ в Академії сухопутних військ у спільній молитві згадали випускників вишу, які загинули, захищаючи країну.

 

Окрім того, в Академії разом із представниками державної влади та органів місцевого самоврядування погасили марку, присвячену Дню українського війська, а також нагородили найкращих воїнів.

«З нагоди Дня Збройних Сил відзначили кращих військовослужбовців Академії державними нагородами, відзнаками Міністра оборони України, Головнокомандувача Збройних Сил України, Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України та начальника Національної академії сухопутних військ», – йдеться у повідомленні.

Також від імені Головнокомандувача ЗС України генерал Валерія Залужного Павло Ткачук вручив відзнаку «Хрест Хоробрих» сім’ї загиблого на війні лейтенанта медичної служби Тараса Харука.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *