ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині електроенергія подаватиметься 8 годин на добу

Анастасія Диняк

|

На Львівщині сформували нові графіки відключень електроенергії. Подача буде двічі на добу по чотири години. Про це повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

Так, на Львівщині запровадили дві черги графіка погодинних відключень електроенергії. Наразі графік подачі розроблений для трьох груп споживачів.

«Певна стабілізація ситуації в енергосистемі України дозволила львівським енергетикам сформувати графік подачі електроенергії для споживачів. Електроенергія подаватиметься двічі на добу по чотири години (разом – 8 годин). В інші години доби слід бути готовим до відключень», – зазначили в компанії.

У «Львівобленерго» додали, якщо у певний момент ситуація в енергосистемі стає кращою і є можливість подати електроенергію на довший період – енергетики це роблять.

Зауважимо, перелік споживачів у групах оновлений та скоригований, тобто групи могли змінитись. Дізнатися групу можна за посиланням.

«Зверніть увагу на білі клітинки у графіку: якщо раніше була ймовірність, що у ці години буде відключення електроенергії, то тепер вона вища. Маємо з розумінням поставитися до ситуації, адже в багатьох областях нашої держави вона значно складніша. Дякую енергетикам за працю», – зазначив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *