ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові лікаря-психіатра затримали на хабарі від військового

Ольга Денисяка

|

Лікаря Львівської обласної комунальної психіатричної лікарні затримали за хабар від військовослужбовця. 48-річна лікарка вимагала та отримала 200 доларів за видачу довідки про проходження лікування. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини та відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

У прокуратурі повідомили, що жінка вимагала та отримала від військовослужбовця ЗСУ 200 доларів США за видачу йому виписного епікризу, оскільки останній проходив лікування у вказаному закладі.

У поліції уточнили, що мова йде про Львівську обласну комунальну психіатричну лікарню.

Під час  проведення обшуку у службовому кабінеті лікаря виявили та вилучили документи, гроші та інші речові докази, що вказують на її  причетність до вчинення вказаного злочину.

48-річній лікарю-психіатру повідомили про підозру за вимагання та одержання неправомірної вигоди, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч.3 ст.368 ККУ). Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років, з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють інші факти одержання лікарями медичної установи неправомірної вигоди від пацієнтів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *