ОСТАННІ НОВИНИ

Під санкції ЄС може потрапити сектор БпЛА РФ, – ЗМІ

Анастасія Диняк

|

У новому пакеті санкцій, який Європейський Союз має намір затвердити вже наступного тижня, можуть бути обмеження проти російського сектора безпілотних літальних апаратів. Про це пише Bloomberg.

Так, ЄС планує вдарити по російському сектору безпілотників, а також розглядає обмеження щодо інших технологій та компонентів, які РФ використовує у військових цілях.

Окрім того, санкції можуть торкнутися послуг, інвестицій та російського медіа- та фінансового секторів. До дев’ятого пакету санкцій потраплять 180 фізичних та юридичних осіб.

У виданні зазначили, що Росія часто використовує ударні дрони для атак на енергетичну та цивільну інфраструктуру України. Зокрема, йдеться й про іранські БпЛА. У численних повідомленнях йдеться про використання американських та європейських компонентів як у російських, так і в іранських безпілотниках.

Нагадаємо, раніше Єврокомісія представила країнам-членам ЄС дев’ятий пакет санкцій проти РФ. Він стосуватиметься фінансових структур.

За попередньою інформацією новий пакет санкцій може бути погоджений під час зустрічі міністрів МЗС ЄС 12 грудня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *