ОСТАННІ НОВИНИ

В Чорному морі чергує російський корабель з «Калібрами»

Ольга Денисяка

|

Станом на ранок 30 листопада в Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 9 ворожих кораблів, з них один носій крилатих ракет «Калібр», загальним залпом – 8 ракет. Про це йдеться у Facebook Військово-морських сил ЗСУ.

Повідомляється також, що в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні 1 корабель; в Середземному морі – 9 ворожих кораблів, з них 5 носіїв крилатих ракет «калібр», загальний залп – 76 ракет;

Крім того, за добу, в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 5 суден, з них 1 судно рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 7 суден, з них 0 суден продовжило рух у напрямку протоки Босфор;

«рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря», — додали у ВМС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *