ОСТАННІ НОВИНИ

Ресторанам і магазинам у Львові повернуть 50% вартості генераторів

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада фінансово підтримає заклади харчування та продуктові магазини, які для своєї роботи придбали генератори. Бізнесу виплатять до 80 тисяч грн компенсації. Відповідне рішення 29 листопада прийняв виконавчий комітет.

Своїм рішенням виконком ввів ваучер на енергозабезпечення, яким і зможуть скористатись львівські підприємці ресторанної сфери та роздрібної торгівлі продуктами харчування. Він передбачає компенсацію половини вартості придбаного генератора, але сума не перевищуватиме 80 тисяч грн.

Для отримання такої компенсації підприємці мають подати заявку через ЦНАП, після чого спеціальна комісія в мерії прийматиме рішення.

Як уточняють у пресслужбі мерії, відшкодування поширюються на пристрої, які куплені після 24 лютого 2022 року. Вимоги до електрогенератора – номінальна потужність від 3 кВт включно.

Для отримання ваучера заявники мають подати через Центр надання адміністративних послуг Львова або сервіс електронних звернень на розгляд експертної комісії пакет документів, який містить:

  • заяву на отримання ваучера з енергозабезпечення на часткову компенсацію вартості закупівлі електрогенератора;
  • копії платіжних документів (первинні документи, які підтверджують факт отримання електрогенератора та здійснення оплати за наданий товар);
  • копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера (або інше заводське маркування) електрогенератора;
  • копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців;
  • фотофіксацію електрогенератора.

Зауважимо, що слідом за виконкомом відповідне рішення ще має прийняти сесія Львівської міськради.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *