ОСТАННІ НОВИНИ

До Києва прибули глави МЗС одразу семи країн

Ольга Денисяка

|

У понеділок, 28 листопада, до Києва разом прибули з візитом міністри закордонних справ Литви, Латвії, Естонії, Фінляндії, Швеції, Норвегії та Ісландії. Про це в Твіттері повідомив глава МЗС Латвії Едгар Рінкевичс.

«Міністри закордонних справ країн Північної Балтії відвідали Київ і зустрічаються з високопосадовцями України. Це найбільша група міністрів, які відвідали Україну з початку російської агресії. Головне питання – як ще більше підтримати Україну», – написав він.

Про візит міністрів також повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Він зазначив, що основними темами зустрічі були зброя, фінанси та санкції проти агресора. 

«У 9-му санкційному пакеті розраховуємо на повноцінне відключення російських банків від SWIFT та заборону в’їзду в ЄС громадян держави-терориста. Значну увагу також приділили енергетичній сфері й обстрілам росією нашої критичної інфраструктури», – написав Шмигаль.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *