ОСТАННІ НОВИНИ

В історичній частині Львова збудують 6-поверховий житловий комплекс

Андрій Котенський

|

Неподалік церкви Анни на вул. Хорватській у Львові збудують 6-поверховий будинок на 26 квартир. Існуючий двоповерховий будинок знесуть. Містобудівні умови і обмеження на нове будівництва погодив виконавчий комітет Львівської міської ради на засіданні у п’ятницю, 25 листопада.

Новий багатоквартирний будинок збудують на вул. Хорватській, 11 на земельній ділянці площею 0,9 га. Зараз тут розташований двоповерховий житловий будинок, збудований у 20-х роках, його знесуть.

Згідно з зонінгом Шевченківського району Львова, ділянка, на якій будуть вести нове будівництво, розташована у зоні Ж-2, де дозволено будівництво до 4 поверхів, але допускається і до 6 поверхів. Ділянка нового будівництва розташована в історичном ареалі міста.

Містобудівні умови і обмеження на багатоквартирне будівництво на вул. Хорватський отримали ТзОВ «Рес Кроно» та ОСББ «Зразковий дім». За даними YouControl, власником «Рес Кроно» є львів’янин Володимир Удич, ОСББ «Зразокий дім» керує Іван Чапляк –керівник одразу кількох ОСББ у Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *