ОСТАННІ НОВИНИ

Британська розвідка розповіла про типові проблеми мобілізованих росіян

Ольга Денисяка

|

Мобілізовані в Росії для участі у війні з Україною нерідко потрапляють на фронт з поганим станом здоров’я, без належного спорядження і підготовки та гинуть у великих кількостях на завданнях. Про це йдеться в огляді Міноборони Британії про війну в Україні за 25 листопада. 

Зазначається, що більшість – хоча й не всі – мобілізованих резервістів вже служили раніше, і численні приклади свідчать про те, що резервісти, швидше за все, не мають належного обстеження свого здоров’я, і багато з них змушені служити через серйозні хронічні захворювання. 

Розвідка повідомляє, що мобілізовані резервісти, ймовірно, зазнали особливо значних втрат після того, як їм довелося копати амбітні системи окопів під артилерійським обстрілом навколо міста Сватове Луганської області. У Донецькій області резервісти загинули у великій кількості під час лобових штурмів добре встановлених українських смуг оборони навколо міста Бахмут.

У Міноборони Британії вважають, що Кремль, ймовірно, буде стурбований тим, що все більше сімей резервістів готові ризикувати арештом, протестуючи проти умов, у яких служать їхні родичі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *