ОСТАННІ НОВИНИ

НАБУ оголосило в розшук нардепа Волинця

Ольга Денисяка

|

Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук нардепа від фракції Батьківщина, голову Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця. Про це повідомила пресслужба НАБУ.

У повідомленні йдеться, що НАБУ розшукує народного депутата України IX скликання, підозрюваного у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік загалом на майже 1,79 млн грн

Зазначимо, що НАБУ і САП повідомили Волинцю про підозру 17 листопада. Підозра була вручена в рамках кримінального провадження, яке розпочали після виходу журналістського розслідування Схем. Журналісти з’ясували, що Волинець користується позашляховиком Toyota Highlander, який не записав у декларації. Автівка зареєстрована на його сина – Андрія Волинця.

Доповнено:

Михайло Волинець повідомив у Facebook, що наразі він перебуває на лікуванні, з матеріалами справи він не ознайомлений, а також переконує, що йому не вручали ані повістки, ані підозри. 

«З 16 листопада госпіталізований, перебуваю на лікуванні у медзакладі міста Києва. Ніхто не вручав мені ані повістки, ані підозри. Вже тиждень я на лікарняному. Після одужання зустрінусь з детективами НАБУ. Загалом важко щось коментувати, бо не бачив матеріалів справи. Про те що мене «оголосили у розшук» сам дізнався із засобів масової інформації», – прокоментував Волинець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *