ОСТАННІ НОВИНИ

У львів’янина конфіскують собаку за напад на жінку

Андрій Котенський

|

Сихівський районний суд Львова оштрафував львів’янина Євгенія Вдовіна на 3400 грн та постановив конфіскувати у нього собаку – метис кане-корсо, який напав на перехожу жінку у Львові, повідомляє Zaxid.net.

Випадок трапився 19 вересня у парку «Залізна вода» на вул. Стуса у Львові. Як вказано у постанові суду, Євгеній Вдовін вигулював собак породи «метис кане-корсо» без поводків та намордників, коли один із них вкусив перехожу

Кане-корсо – це бійцівська порода собак, їхня вага може сягати 50 кг, а зріст до 65 см. Метис означає, що собака є не чистокровним.

Після нападу собаки жінка викликала поліцію та зафіксували ушкодження у поліклініці, де у неї діагностували поверхневу травму грудної клітини.

Євгенія Вдовіна звинуватили у порушенні правил вигулу тварин. У суді адвокат власника тварини клопотав про закриття справи через недостатність доказів.

Дослідивши матеріали справи, суддя Галина Шашуріна визнала Євгенія Вдовіна винним у порушенні правил утримання тварин та оштрафувала на 3400 грн з конфіскацією собаки. На постанову ще може бути подана апеляція.

Додамо, що тварину має конфіскувати виконавча служба. Хоча досі після таких рішень судів власникам собак вдавалось уникати конфіскації тварин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *