ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині втрати РФ перевищили 100 осіб загиблими та пораненими

Анастасія Диняк

|

ЗСУ на Луганщині ліквідували 50 російських окупантів, а також ще 50 поранили. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Так, до лікарняних закладів міста Горлівка протягом останніх днів доставлено понад 30 важкопоранених військовослужбовців з північно-західної околиці міста.

На тимчасово зайнятій території Луганської області окупанти продовжують примусове переселення проукраїнськиналаштованих жителів. Так, під приводом контрдиверсійних дій, протягом минулого тижня з населених пунктів Денежникове та Штормове Луганської області вивезено близько 20 місцевих фермерів.

Підтверджено ураження Силами оборони живої сили та військової техніки противника за попередні дні. Так, в Луганській області уражено склад боєприпасів, близько 50 окупантів знищено та до 50 – поранено. В Запорізькій області втрати ворога склали до 15 осіб вбитими та до 20 – пораненими.

Наша авіація протягом поточної доби завдала чотири удари: три – по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та один – по позиції зенітного ракетного комплексу.  Воїни ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили район зосередження особового складу та ОВТ ворога і позицію ЗРК окупантів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *