ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили потреби 103 бригади тероборони

|

В Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного обговорили функціонування військових частин на Львівщині, а також потреби 103 бригади тероборони. Про це повідомив очільник військового вишу Павло Ткачук на своїй сторінці у Facebook.

В академію завітав командир 103 окремої бригади територіальної оборони Валерій Курко. Він з Павлом Ткачуком скоординував спільні зусилля щодо функціонування військових частин, які дислокуються на Львівщині, а також обговорили забезпечення усім необхідним українських воїнів, які зараз виконують бойові завдання на фронті.

Зауважимо, що бійці 103 львівської бригади тероборони активно воюють проти російських окупантів із квітня, в тому числі й у найгарячіших точках. Сьогодні це з’єднання вважають одним із кращих у складі Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

«Подякував полковнику Валерію Курку за його віддану службу, а всьому особовому складу 103 бригади, – за героїзм, мужність та професіоналізм», – зауважив Павло Ткачук.

Також він вручив Валерію Курку відзнаку Міноборони України «За зразкову службу».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Павла Ткачука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *