ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вбили ще двоє дітей в Україні

Анастасія Диняк

|

Станом на ранок середи, 16 листопада, російські військові вбили 433 дитини в Україні, ще щонайменше 837 – зазнали поранень. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Правоохоронці відзначають, що ці дані не є остаточними, оскільки триває робота з їх встановлення жертв в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій – 423, Харківській – 265, Київській – 117, Миколаївській – 77, Чернігівській – 68, Луганській – 64, Херсонській – 64, Запорізькій – 72, Дніпропетровській – 32.

17 листопада внаслідок ракетного удару ворога по приватному будинку в місті Вільнянськ Запорізької області загинуло 10 людей. В тому числі двоє дітей 11 та 17 років.

16 листопада через обстріл військами РФ Ізюма Харківської області отримала поранення 11-річна дівчинка.

17 листопада внаслідок обстрілу окупантами міста Дніпро отримала поранення 15-річна дівчинка.

За даними правоохоронців, щонайменше 2 719 закладів освіти пошкоджено внаслідок щоденних бомбардувань та обстрілів українських міст і сіл збройними силами РФ. При цьому 332 з них зруйновані повністю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *