ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Дніпро: є постраждалі

Наталя Дуляба

|

У четвер вранці, 17 листопада, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Дніпру. Є постраждалі. Про це повідомив міський голова Борис Філатов у Telegram.

Спочатку було відомо про чотирьох людей, які постраждали внаслідок ракетного удару по Дніпру, потім – про 14 осіб, серед поранених – 15-річна дитина.

Згодом голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що кількість поранених виросла до 23 людей, 15 із них госпіталізовані. Ворожі ракети прилетіли у будинки, тролейбуси та на вулицю, на якій є активний рух.

Зі свого боку заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко додав, що рашисти вдарили ще й по двох інфраструктурних об’єктах.

За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, один з об’єктів, по якому били росіяни у Дніпрі, – Південний машинобудівний завод.

На ракетний обстріл Дніпра відреагував президент Володимир Зеленський, який опублікував відео моменту «прильоту».

«Ось іще одне підтвердження з Дніпра, як терористи хочуть миру. Ранок. Мирне місто і бажання людей жити звичним життям. Їхати на роботу, у справах. Ракетний удар! Держава-терорист насправді хоче принести українцям лише якомога більше болю і страждань», – наголосив глава держави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *