ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина вводить аварійне знеструмлення

Наталя Дуляба

|

На вимогу «Укренерго» у четвер, 17 листопада, на Львівщині запроваджують аварійне знеструмлення. Попередні планові графіки вимкнень світла наразі не діють. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у Telegram.

«”Укренерго” дало розпорядження застосувати екстрені аварійні відключення у нашій області. “Львівобленерго” уже запровадило їх. Про аварійні відключення неможливо було попередити заздалегідь. Їх вводять оперативно, щоб стабілізувати ситуацію», – написав він.

Ті графіки планових вимкнень електроенергії на Львівщині, про які повідомляли напередодні, більше не діють.

Як пояснюють в «Укренерго», 17 листопада по всій Україні діятимуть графіки погодинних відключень, а також додатково – аварійні відключення, бо через різке похолодання зросло споживання електроенергії.

«Через різке похолодання зросло споживання електроенергії в тих регіонах України, де вже відновлено електропостачання після масованих ракетних ударів 15 листопада по енергетичній інфраструктурі. Це ще більше ускладнило й без того непросту ситуацію в енергосистемі. Енергетики вимушені застосувати більший обсяг обмежень. Це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енерегооб’єктах», – йдеться в повідомленні.

Ремонтні бригади працюють над відновленням пошкодженої інфраструктури у цілодобовому режимі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *