ОСТАННІ НОВИНИ

Агія Загребельська: «Швейцарії просто пох. на те, що українців вбивають тисячами»

Андрій Котенський

|

Юрист, колишня держуповноважена Антимонопольного комітету України Агія Загребельська про нейтралітет Швейцарії, яка перешкоджає Україні захищатися від російських вбивць-окупантів:

«Швейцарський нейтралітет не забороняє тримати в їх банках криваві російські гроші, які використовуються для вбивства українців.

Він не забороняє критикувати Україну за корупцію та гучніше за всіх висловлювати занепокоєння, що гроші на відновлення будуть вкрадені.

І навіть не забороняє коханці Путіна народжувати на березі Лугано м’яснику дітей, а Раші Тудей віщати з швейцарських телеекранів.

Але забороняє поставку Україні швейцарських боєприпасів, які виготовлені багато років тому. Багато років тому придбані іншими країнами. Багато років зберігаються в інших країнах.

І саме ці інші країни, їх уряди та народи хочуть допомогти нам захиститися і поставити нам ці боєприпаси, щоб збити іранські дрони та зберегти більше життів українських дітей.

Але саме це швейцарський нейтралітет забороняє.

Швейцарські громадяни не замерзнуть без російського газу та не голодуватимуть без російського зерна. В Швейцарії немає Вагнера та залежності від російсько-китайських грошей. І навіть товщина слою масла на швейцарському хлібі від міцності відносин з Росією не зміниться.

Швейцарії просто пох. на те, де на європейському континенті і кого вбивають тисячами. Високі паркани комфортних віл зробили швейцарців сліпими, глухими та байдужими».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *