ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина втратила бійця-добровольця Олега Барщика

Наталя Дуляба

|

Після поранення на фронті помер 37-річний боєць добровольчого батальйону «Карпатська Січ» Олег Барщик. Про це йдеться на сторінці Бориславської міськради у Facebook.

5 листопада Олег Барщик отримав бойове поранення, його госпіталізовували, а 13 листопада приїхав у рідний Борислав для проходження реабілітації. Сьогодні, 14 листопада, чоловік помер. Причини смерті наразі з’ясовуються.

Олег Барщик до 2005 року жив у Бориславі, а потім виїхав із родиною у Казахстан. Після початку повномасштабного вторгнення Росії повернувся в Україну, вступив до лав добровольчого батальйону «Карпатська Січ».

«Його вчинок – це справжній прояв невимовної любові до рідного, до своєї країни. Олег за документами був громадянином Казахстану, та в душі – справжнім українцем, палким патріотом України. Завдяки таким людям Україна бореться й обов’язково вистоїть», – кажуть у Бориславській міськраді.

Поховають Олега Барщика у рідному Бориславі. Інформацію про зустріч та чин похорону обіцяють повідомити згодом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *