ОСТАННІ НОВИНИ

На окремих напрямках росіяни втричі збільшили інтенсивність бойових дій, – Залужний

Наталя Дуляба

|

Окупанти на окремих напрямках збільшили інтенсивність бойових дій утричі, проте українські захисники мужньо тримають оборону. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час розмови з Верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі.

«Обговорили ситуацію на фронті. Вона напружена, проте контрольована. Противник утричі збільшив інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту – до 80 атак щодня. Завдяки мужності та майстерності наших воїнів ми тримаємо оборону», – написав Валерій Залужний у своєму Facebook.

Під час розмови сторони відзначили проблему ракетних атак Росії та застосування ударних дронів. За словами генерала Залужного, наші партнери розуміють необхідність постачання Україні систем протиракетної та протиповітряної оборони й докладають до цього значних зусиль.

Нагадаємо, російські окупаційні війська ведуть наступальні дії відразу на трьох напрямках на Донеччині: на Авдіївському, Бахмутському та Новопавлівському. За останню добу в цій області ЗСУ відбили шість ворожих атак.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *