ОСТАННІ НОВИНИ

РФ масово атакувала Дніпропетровщину: загинула жінка

Ольга Денисяка

|

Вночі 31 жовтня російські війська обстріляли Дніпропетровську область РСЗВ, важкою артилерією та дронами-камікадзе. Внаслідок атаки загинула 31-річна жінка. Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

На Нікопольщині під вогонь потрапила Марганецька громада. Найбільше постраждав сам Марганець. Туди прилетіли 40 снарядів з російських «Градів». Загинула 31-річна жінка. Ще одна жінка – поранена, вона перебуває у лікарні.

За словами голови ОВА, у місті пошкоджено майже 30 багатоповерхових та приватних будинків. Понівечено місцевий ліцей, адміністративну будівлю, автівки та лінії електропередач.

Також у Кам’янському районі ворог ударив дронами – камікадзе по об’єкту енергетичної інфраструктури. Відомо про серйозні руйнування, на місці працюють усі служби.

Зазначимо, що зранку 31 жовтня російські війська обстріляли енергетичну інфраструктуру столиці та ще низки обалстей України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *