ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині працювала ППО. Доповнено

Наталя Дуляба

|

Під час ранкової повітряної тривоги в суботу, 22 жовтня, на Львівщині працювала система протиповітряної оборони. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

Жодних деталей очільник області наразі не розповів. Він закликав мешканців залишатись в укриттях. Повітряна тривога на Львівщині ще не скасована.

«У Львівській області працювала ППО. Деталі згодом. Залишайтесь в укриттях», ‒ написав Максим Козицький.

Згодом очільник області сповістив, що загалом на Заході України вдалося збили 7 російських ракет, частину з них ‒ безпосередньо на Львівщині. Обійшлося без руйнувань і постраждалих.

«Під час повітряних тривог, які були сьогодні, Повітряне командування “Захід” збило 7 ворожих ракет. Частину з них «приземлили» на Львівщині. Обійшлося без жертв, постраждалих та руйнувань. Величезна шана та дяка за це нашим воїнам протиповітряної оборони», ‒ додав Козицький.

Зауважимо, повітряну тривогу вранці 22 жовтня оголосили по всій Україні, у Львівській області ‒ о 07:53 год., вона триває вже дві години.

Російські окупанти завдали ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі. Наразі відомо про прильоти у Луцьку, на Рівненщині, Хмельниччині, на Одещині, Київщині. Подекуди почались перебої з електропостачанням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *