ОСТАННІ НОВИНИ

Українським захисникам вручили прапори-підтримки

Омелян Шевчук

|

До Дня захисників та захисниць України представникам військових частин Збройних Сил та інших військових формувань України, правоохоронним органам, що дислоковані на Львівщині вручили державні прапори зі словами підтримки. Про це повідомив керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Лікарі, вчителі, школярі, спортсмени, представники духовенства та інші небайдужі залишили на полотнищах синьо-жовтого державного прапора свої щирі побажання, демонструючи єдність українського народу у благородній справі захисту Батьківщини.

«Вручив від імені Міністра оборони Олексія Резнікова нагороди кращим військовослужбовцям військових частин і установ, що дислокуються у Львівському гарнізоні, а також волонтерам, та тим, хто неупинно підтримує та опікується Українським військом. Щоденно наші захисники й захисниці демонструють героїзм та успіхи у захисті рідної країни. Пишаємось кожним із них», – повідомив Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *