ОСТАННІ НОВИНИ

Всі захисники та захисниці заслуговують на слова вдячності, – Павло Ткачук

Анастасія Диняк

|

Начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук привітав захисників та захисниць України з професійним святом. Про це він написав у Facebook.

Як зазначив Пасло Ткачук, 14 жовтня – Свято Покрови Пресвятої Богородиці, яке ще січовики-запорожці та легендарні воїни Української повстанської армії вважали своїм військовим святом. Новітня історія нашої країни, героїзм українських воїнів, сучасні Герої надали цій даті державної ваги.

«У складний час випробувань кожен захисник та захисниця України заслуговують на слова вдячності і поваги. Бажаю усім незламної віри у свої сили, успіхів у захисті нашої Батьківщини, невідворотної Перемоги над загарбниками! Нехай Покрова Пресвятої Богородиці оберігає кожного, хто захищає Україну, боронить наш народ, його майбутнє, правду та справедливість! Вітаю з Днем захисників і захисниць України! Слава Вам! Слава Україні! Героям Слава!», – написав Павло Ткачук.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *