ОСТАННІ НОВИНИ

У Академії сухопутних військ вшанували полеглих випускників

Андрій Котенський

|

Відзначаючи День захисників і захисниць України, насамперед вшановуємо світлу пам’ять полеглих українських воїнів, котрі віддали свої життя за нашу святу землю. Про це повідомив керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Разом із першим заступником голови Львівської обласної військової адміністрації Андрієм Годиком, заступниками Голови Львівської обласної ради Євгенієм Гірником та Юрієм Холодом, заступником міського голови Львова Любомиром Зубачем, народними депутатами України, іншими представниками влади та місцевого самоврядування вшанували світлу пам’ять випускників Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які віддали свої життя за Україну.

Спільно помолились за упокій душ Героїв та поклали квіти до стели із викарбуваними іменами полеглих воїнів.

Вдячний представникам органів державної влади та місцевого самоврядування за увагу і підтримку колективу нашого навчального закладу.

Відзнаки, отримані сьогодні військовослужбовцями Національної академії від влади та громад, є промовистим свідченням нашої єдності та готовності до захисту України.

Вічна пам’ять Героям полеглим… Честь і слава Героям живим!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *