ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін розгляне скасування безвізу з Білоруссю

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський запропонував Кабінету міністрів розглянути  скасування безвізового режиму із Білоруссю. Про це йдеться у відповіді президента на відповідну петицію.

Петиція була розміщена К.В.Савровим 4 липня та набрала 25 тисяч підписів громадян.

Зеленський заявив, що кордон України з Білоруссю закритий на в’їзд для громадян Білорусі та інших іноземців відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 лютого 2022 року № 188-р «Про тимчасове закриття деяких пунктів пропуску через державний кордон і пункти контролю».

«Таким чином, усі пункти пропуску на кордоні із Білоруссю зачинені, окрім одного на Волині, що працює в обмеженому режимі, де здійснюється оформлення громадян України, які повертаються на територію нашої країни», – йдеться в повідомленні.

Президента зазначив, що запропонував Кабінету Міністрів України «розглянути порушене в електронній петиції питання відповідно до компетенції, а також продовжити відповідну роботу з урахуванням розвитку ситуації, реалізації заходів із захисту національних інтересів нашої держави та її громадян».

Нагадаємо, з 1 липня в Україні почав діяти візовий режим з громадянами російської федерації.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *