ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ просуваються на Луганщині

Анастасія Диняк

|

Українській військові просуваються вперед на Луганщині, попри спроби російських окупантів вибудувати багатошарову лінію оборони. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Так, Гайдай зазначив, що станом на середу, 12 жовтня, ЗСУ звільнили на Луганщині вже сім населених пунктів та продовжують просуватися далі, однак наразі деталі не розголошуються.

Російські окупанти роблять спроби вибудувати багатошарову лінію оборони, щоб захиститися від контрнаступу українських військових.

«Вони будують в різних місцях захисні споруди, всю першу ділянку лінії фронту активно мінують, зокрема це стосується не тільки мостів та доріг, а й адмінбудівель», – зауважив Гайдай.

Нагадаємо, 5 жовтня голова Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що українські війська почали деокупацію Луганщини, вже є перші звільнені населені пункти, однак він не став їх називати.

Згодом Гайдай повідомив про те, що ЗСУ повернули контроль над шістьма населеними пунктами в Луганській області. Їхні назви він не озвучував через загрозу масованих ворожих обстрілів.

6 жовтня Гайдай офіційно підтвердив, що українські військові звільнили село Греківку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *