ОСТАННІ НОВИНИ

За два тижні росіяни вбили у Запоріжжі понад 70 цивільних

Анастасія Диняк

|

Унаслідок атак російських окупантів по Запоріжжю загинули понад 70 містян, ще сотні містян зазнали поранень. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух під час брифінгу у медіацентрі «Україна».

Так, Старух наголосив, що усі ракети, якими атакували місто, точного наведення. Росіяни свідомо цілилися у багатоповерхівки та об’єкти інфраструктури. За останні два тижні жертвами окупантів стали понад 70 місцевих мешканців, також сотні людей отримали поранення.

«Вони (ракети – ред.) летять туди, куди мають прилетіти. Ці покидьки ставили ціль на житлових будинках, і тому маємо таку кількість жертв», – пояснив він.

Голова ОВА додав, що спеціальні служби оперативно впоралися з наслідками, однак в Запоріжжі залишається ще один об’єкт, на якому досі розбирають завали.

«Там ракета із тонною вибухівки прилетіла в багатоповерхівку. Тож ще треба попрацювати, укріпити все, щоб не обвалилось на голови тим, хто розбирає завали та дістати тіла людей, щоб їх можна було поховати», – сказав він.

Нагадаємо, 11 жовтня російські військові знову обстріляли Запоріжжя з РСЗО та артилерії. Щонайменше семеро людей загинули.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *