ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала чоловіка за поширення відео ракетних ударів по Львову

Ольга Денисяка

|

Служба безпеки України затримала чоловіка, який знімав на відео і поширював в Інтернеті ракетні удари по Львову. Про це йдеться у Facebook Управління СБУ у Львівській області.

На відео затриманий чоловік розповідає про свій необачний вчинок щодо поширення записів моменту ураження критичної інфраструктури ворожою ракетою.

«10 жовтня, з власної ініціативи, я поширив відео – момент ракетного обстрілу критичної інфраструктури у Львові. Нажаль, згодом, пропагандистські медіа використали його для проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України. Я усвідомив хибність дій, адже не мав наміру нашкодити Україні. Закликаю усіх не повторювати моєї помилки – не викладати відео з наслідками ракетних атак, адже вони можуть використовуватись для коригування точності завдання ударів повторно», – розповідає він.

Правоохоронці запевняють, що активно відпрацьовують кожен випадок поширення таких відео в мережі «Інтернет». Вживаються всі необхідні пошуково-процесуальні дії зі встановлення та притягнення фігурантів до відповідальності. СБУ нагадує, що за подібні дії передбачена кримінальна відповідальність.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *