ОСТАННІ НОВИНИ

Для помсти рашистам Притула і Стерненко зібрали понад 350 млн грн

Андрій Котенський

|

Волонтерський фонд Сергія Притули, а також активіст Сергій Стерненко за добу назбирали 332 мільйони гривень для закупівлі українських дронів-камікадзе RAM ІІ UAV для помсти рашистам, за масові обстріли критичної інфраструктури і мирного населення України.

За словами Сергія Притули, після масових обстрілів критичної інфраструктури України і мирного населення, вони планували законтрактувати 50 ударних дронів-камікадзе і три наземні системи управління. Для реалізації цього задуму необхідно було зібрати 100 мільйонів гривень.

Українці без проблем зібрали цю суму за 24 години. Станом на 12.00 на рахунки волонтерів перерахували 352 мільйони гривень, і гроші продовжують надходити.

«Це колосальна сума. Ми вже перевиконали очікування на 252 мільйони гривень і отримали справжній виклик, як найефективніше використати зібрані кошти. Як ви розумієте, вони підуть не на шкарпетки, а на ваші очікування – бавовну. Ми вже над цим працюємо і бавовни буде багато», – запевнив Сергій Притула

За словами Сергія Стерненка, невдовзі на нас очікує багато дохлих окупантів, бо українці вміють правильно трансформувати свою лють у конструктивне русло.

«Росіяни розраховували на нашу паніку та відчай, аби ми зупинили свій спротив, а ми взяли та зібрали кошти, щоб окупантів стало набагато менше», – заявив Сергій Стерненко.

Притула і Стерненко подякували усім благодійникам і закликали продовжувати підтримувати ЗСУ.

Долучитися до збору можна за посиланням: Дрони-камікадзе для помсти рашистам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *