ОСТАННІ НОВИНИ

Масова атака Росії пошкодила близько 70 об’єктів в Україні. Є загиблі

Андрій Котенський

|
Під час наймасовішого авіаудару терористичної Росії по Україні загинуло 11 людей, пошкоджено близько 70 об’єктів, 29 з яких – критичної інфраструктури. Про це повідомив керівник Нацполіції Ігор Клименко.

Серед загиблих – 41-річний полковник поліції, начальник відділу Департаменту Кіберполіції Юрій Заскока. Поліцейський у момент удару саме їхав бульваром Шевченка на роботу…

Наразі постраждали від ворожих атак по Україні 87 осіб. Серед потерпілих також є працівники поліції.

Також відомо про пошкодження близько 70 об’єктів, з яких 29 об’єктів критичної інфраструктури, 4 багатоповерхових та 35 приватних житлових будинків, а також столична школа.

«На місцях влучань працюють більше 80 слідчо-оперативних груп поліції. Для документування воєнних злочинів задіяні мобільні криміналістичні лабораторії. У кожному населеному пункті є поліцейські, які за потреби відразу прийдуть на поміч людям. А на автошляхах країни функціонують поліцейські пости, куди громадяни завжди можуть звернутися за допомогою», – повідомив Ігор Клименко.

Фото із місця подій оприлюднив глава держави Володимир Зеленський.

«Сьогодні весь світ укотре побачив справжнє обличчя держави-терориста, яка вбиває наших людей. Не лише на полі бою, але й у мирних містах. Країни, яка прикриває розмовами про мир свою справжню, криваву й злочинну суть і мету. А на всі пропозиції справжнього миру відповідає ракетними ударами. Це все тільки доводить, що звільнення всієї нашої землі – єдиний фундамент миру й безпеки для всіх українців», – зазначив Володимир Зеленський.

Як відомо, вранці 10 жовтня терористична Росія запустила по території України 84 ракети.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *