ОСТАННІ НОВИНИ

Новомобілізованих росіян готують до війни в Україні два дні, – СБУ

Анастасія Диняк

|

Росіян готують до війни в Україні протягом двох днів, а за 12 днів вони опиняються у полоні ЗСУ. Про це повідомили в Службі безпеки України.

Так, СБУ оприлюднила запис допиту російського військового, який потрапив у полон ЗСУ на Харківщині. Чоловік розповів, що «повоювати» він встиг 12 днів.

Житель Удмуртскої республіки 13 вересня прибув у Міллерове у Ростовській області, звідки вони мали вирушили на Донбас, однак опинилися на Харківщині, вже 25 вересня боєць потрапив у полон. Він додав, що його підготовка тривала 2 дні, а танкістів у Росії готують протягом 10 днів.

Росіянин зазначив, що українські військові розбили взвод окупантів за одну хвилину, велика кількість бійців потрапили в полон, у тому числі й новомобілізовані.

«Ми побачили людей, які озброєні нормально, у кожного другого рація є, у всіх тепловізори, у всіх приціли нічного бачення… Вони перестріляли цілий взвод за одну хвилину. За хвилину загинули 20 людей», – розповідає полонений росіянин.

Він також переконаний, що російська влада й надалі кидатиме мобілізованих замість м’яса на передову без належної підготовки. Сам окупант упевнився, що «краще сидіти у в’язниці, але живим, ніж в українській землі лежати мертвим».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *