ОСТАННІ НОВИНИ

Усі 10 тисяч браслетів з металу з «Азовсталі» розкупили за день

Анастасія Диняк

|

Усі 10 тисяч браслетів з останньої довоєнної партії металу з маріупольської «Азовсталі» розкупили за один день продажу. Гроші підуть на потреби ЗСУ. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Так, проєкт організувала платформа United24. Вартість одного браслету була 1 500 гривень. За день вдалося розпродати усі 10 тисяч прикрас. Усі гроші перерахують на потреби ЗСУ.

«Ми відчули, наскільки важливим і символом є цей браслет для українців. Тому вже почали створення наступного накладу і не зупиняємо продажі», – зазначив Федоров.

Браслети виготовлені із 5 грамів сталі, виготовленої перед війною на маріупольському заводі «Азовсталь». Дизайн з вигравіюваний гербом України розробив ювелірний дім SOVA.

На браслети використовували обмежену кількість металу для того, щоб зробити їх великим накладом, адже охочих купити їх буде чимало. Міністр пообіцяв, що незабаром українці матимуть змогу знову придбати собі прикраси.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *