ОСТАННІ НОВИНИ

РФ вдарила ракетами по Запоріжжю: є загиблі. Оновлено

Ольга Денисяка

|

Вночі 6 жовтня російські війська завдали сім ракетних ударів по Запоріжжю. Внаслідок ударів загинули щонаймеше троє людей. Також є люди, які досі перебувають під завалами. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

«Окупант атакував ракетами обласний центр. Цілями ворога стали об’єкти інфраструктури», – йдеться в повідомленні.

Старух уточнив, що росіяни завдали 7 ракетних ударів по багатоповерхівках. Згодом стало відомо про двох загиблих. Одна жінка загинула на місці. Ще одна померла в машині швидкої допомоги. Крім того, під завалами будинків перебуває щонайменше 5 людей.

«Багато людей врятовано. Серед них трирічна дівчинка, дитину ушпиталено», – повідомив голова ОВА.


Наразі на місці подій триває рятувальна операція. Голова ОВА попередив, що є велика ймовірність повторних ракетних атак.

Оновлено: о 10:39 год. голова ОВА повідомив про повторну атаку на місто. Про її наслідки наразі ще не відомо.

ДСНС повідомили, що станом на 14:30 рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки ракетних ударів по житловим будинкам у Запоріжжі. З-під зруйнованих конструкцій будівель співробітники ДСНС дістали тіла 3 загиблих. Роботи щодо розбору руйнувань і пошуку постраждалих продовжуються.

 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото:Суспільне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *