ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські лікарі витягнули зі стравоходу дитини п’ять магнітних кульок

Наталя Дуляба

|

У львівському ОХМАТДИТі медики врятували 7-річну дівчинку, у стравоході якої застрягли п’ять магнітних кульок. Про це йдеться на сторінці медзакладу у Facebook.

З’ясувалось, що 7-річна дівчинка проковтнула магнітні кульки під час гри. П’ять невеликих кульок застрягли в стравоході, тож вона почала задихатись. Батьки негайно викликали «швидку», тому малечу вчасно привезли до лікарні.

Медики кажуть, що якби магнітні кульки просунулись вниз до кишківника, то це могло б спричинити утворення отворів на його стінках.

«Коли дитину привезли в лікарню, їй невідкладно зробили рентген. Аби не допустити потрапляння магнітів у кишківник, що могло викликати перфорацію його стінок, хірурги одразу ж за допомогою сучасних щипців дістали їх зі стравоходу», – йдеться в повідомленні.

Лікарі закликають батьків уважніше вибирати іграшки для дітей, а також пояснювати їм про ризики потрапляння сторонніх предметів у стравохід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *