ОСТАННІ НОВИНИ

На війні загинув керівник управління освіти Коломийської міськради

Андрій Котенський

|

На Донеччині у бою за Україну загинув керівник управління освіти Коломийської міської Любомир Бордун. Про це повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський.

Любомир Бордун пішов воювати з перших днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

«Війна у нас забрала Любомира Бордуна – захисника, воїна, депутата Коломийської міської ради двох скликань, начальника управління освіти. Як би це не було важко визнавати, але це правда. Любомир пішов захищати Україну з перших днів відкритого вторгнення. До останнього боровся з російськими загарбниками у Донецькій області.

Любомир – непересічна людина. Завдяки своїй старанній праці заробив авторитет та повагу серед колег, освітян, батьків та всіх інших жителів нашої громади. Людина з великої букви. Справжній професіонал, великий патріот, люблячий батько, чоловік та син, хороший друг», – повідомив Богдан Станіславський.

Відомо, що Любомир Бордун ніс службу в лавах 10-ої гірсько-штурмової бригади. В одному зі своїх останніх постів він закликав чоловіків у тилу морально і фізично готуватися до оборони України, бо у ворога ще багато ресурсів і щоб його здолати може знадобитися допомога кожного українця.

«Як би нам цього не хотілося, але війна – надовго! Ми хочемо вірити в дива, але це не той випадок. Все залежатиме від нашого та «їхнього» ресурсів: людського, військового та економічного. Тому чоловіки, які «не вміють», «не готові», «не …» – змиріться з думкою, що завжди «петляти» не вийде і вам прийдеться взяти в руки зброю. Але у вас є ще час! То ж вчіться та готуйтесь, особливо морально та фізично! Всього іншого вас навчать – головне бажання і сила волі!», – закликав Любомир Бордун.

У захисника залишились дружина, донька та син.

Вічна шана герою та співчуття усім рідним.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *