ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрився фітнес-центр UNI FORCE 

Омелян Шевчук

|

Відкриття, яке планувалося ще навесні та було відкладено через військову агресію росії, нарешті відбулося. Комфортний спортивний простір UNI FORCE почав роботу у Львові, на вул. Мельника,18.


Площа фітнес-центру – біля 4000 кв. м., на яких розташовані 2 великих басейни, просторий тренажерний зал із обладнанням для усіх сучасних напрямків силових, кардіо- та функціональних вправ, зали для занять танцями, йогою, пілатесом. Фанати б’юті-ритуалів оцінять велику та затишну SPA-зону із фінською та римською парною.

Власникам абонементів UNI FORCE доступні групові та індивідуальні тренування у супроводі кваліфікованих тренерів. Тут використовують унікальні методики Les Mills та Mind and Body, позитивні результати яких підтверджені науково.

Спеціальні дитячі програми стануть натхненням для молодших членів родин: до інфраструктури клубу входить басейн для малюків та зали дитячого напрямку спортивних тренувань.

Широкий вибір активностей для людей різного віку, wellness зони для релаксу та відновлення, кафе здорового харчування та уважний персонал – все це гарантує фітнес-комплексу UNI FORCE топ-місце серед найкращих спортивних клубів Львова. 

Про безпеку клієнтів тут також подбали: на території підземного паркінгу комплексу облаштоване бомбосховище. Доречі, перші 2 години паркінгу для власників абонементів – безкоштовні.

UNI FORCE – це справжня екосистема, в основі якої лежать інноваційні технології та наукова обґрунтованість тренувальних методик, кажуть у новому фітнес-центрі. Спорт завжди на часі, отже тут вітають усіх, хто прагне бути сильними та здоровими заради майбутніх перемог. 

Бажаючих стати власниками клубної картки запрошують на індивідуальні ознайомчі тури.

Дізнатися подробиці можна за телефоном: 032 288 28 28, або на сайті: Uniforce.ua

Слідкувати за новинами фітнес-центру також можна за посиланнями у соцмережах Facebook, а також у Instagram.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *