ОСТАННІ НОВИНИ

За добу росіяни обстріляли понад 30 населених пунктів

Анастасія Диняк

|

ЗСУ продовжують відбивати атаки російських окупантів, однак ворог завдає ударів по населених пунктах України. За минулу добу під обстрілами опинилися понад 30 населених пунктів. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

У неділю, 18 вересня, російські військові завдали 3 ракетні та 22 авіаційні удари, здійснили понад 90 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по об’єктах на території України. У понеділок, 19 вересня, ворог здійснив ще три ракетних удари.

Постраждала інфраструктура понад 30 населених пунктів. Зокрема Миколаїв, Запоріжжя, Соледар, Білогір’я, Новопіль, Першотравневе, Темирівка,  Сухий Ставок, Миролюбівка, Петрівка, Березнегувате, Білогорівка, Спірне, Красногорівка, Степове та Ольгівське.

Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.

На інших напрямках противник здійснив обстріли з танків, мінометів та артилерії, а саме:

на Слобожанському напрямку – в районах населених пунктів Гоптівка, Гур’їв Козачок, Кам’янка та Куп’янськ;

на Краматорському напрямку – Святогірськ, Райгородок, Серебрянка та Білогорівка;

на Бахмутському напрямку – Сіверськ, Роздолівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина, Нью-Йорк, Юр’ївка, Розівка та Зайцеве;

на Авдіївському напрямку – Авдіївка, Опитне, Карлівка, Костянтинівка, Мар’їнка і Первомайське;

на Новопавлівському та Запорізькому напрямках – Вугледар, Велика Новосілка, Малі Щербаки, Мирне, Вільне Поле та Времівка.

На Південнобузькому напрямку противник здійснював обстріли по всій лінії зіткнення. Вогневого впливу зазнали понад 18 населених пунктів. Серед них Біла Криниця, Миролюбівка, Високопілля та Андріївка.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Миколаївка Друга, Весела Долина та Бахмут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *