ОСТАННІ НОВИНИ

Через поразки в Україні командування західного угруповання ЗС РФ знову замінили, – розвідка

Наталя Дуляба

|

Після серії поразок під час війни в Україні керівний склад західного угруповання російських військ вкотре відсторонили від командування. Про це йдеться на сторінці Головного управління розвідки Міноборони у Facebook.

«Керівний склад західного угруповання ЗС РФ відсторонено від командування. Причина такого рішення – нищівні поразки, отримані у результаті наступу українських Сил Оборони», – кажуть у розвідці.

Тому аби відновити «стійкість управління» угруповання, його очолить командувач угруповання військ «Центр» генерал-лейтенант Олександр Лапін разом зі своїм штабом. Наразі оперативний склад угруповання «Центр» перемістився з Луганська до командного пункту західного угруповання.

Щодо попереднього командувача західного військового округу ЗС ФР генерал-лейтенанта Романа Берднікова, то рішення про його подальшу службу ще не прийняли. Він обіймав свою посаду кілька тижнів, адже призначили його цьогоріч 26 серпня.

Бердніков замінив генерал-лейтенанта Сичевого, який покерував західним угрупованням російських військ три тижні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *