ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли Харківщину

Анастасія Диняк

|

Російські окупанти вчергове атакували Харків та область . Є постраждалі, зокрема й 17-річний підліток. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Так, у середу, 7 вересня, окупанти завдали двох ракетних ударів  по Немишлянському району Харкова. Одна ракета влучила у двоповерхову будівлю. Унаслідок цього зайнялася пожежа на автомийці поруч. Унаслідок удару також пошкоджено кафе, крамниці, автомобілі. Друга ракета влучила у землю.

Близько 4:00 год. росіяни випустили ракету по місту Зміїв Чугуївського району. Вдарили біля медичної установи. Обійшлося без постраждалих.

Окрім того, у вівторок, 6 вересня, окупанти обстрілювали Чугуївського, Харківського та Ізюмського районів області. Є руйнування будинків та господарських споруд, деякі з них горіли.

Унаслідок удару по селищу Печеніги Чугуївського району отримали поранення 2 людей –  17 річний хлопець та 45-річний чоловік. Ще двоє жінок віком 41 та 51 року отримали поранення у Богодухівському районі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *