ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат Тернопільської облради розбився на мотоциклі

Андрій Котенський

|

Неподалік Тернополя у ДТП загинув 38-річний депутат Тернопільської обласної ради від партії «Свобода» Іван Мурин. За кермом мотоцикла Kawasaki він зіткнувся з автомобілем Volkswagen. Івана Мурина госпіталізували до лікарні, але врятувати його життя не вдалось, пише Zaxid.Net.

Аварія сталась у суботу, 27 серпня, близько опівдня. На Підволочиській трасі неподалік села Смиківці зіткнулись автомобіль Volkswagen та мотоцикл марки Kawasaki.

«В результаті удару кермувальник двоколісного мототранспорту отримав тілесні ушкодження. Його бригада екстреної меддопомоги госпіталізувала до лікарні, але врятувати життя 38-річному тернополянину не вдалося», – йдеться у повідомленні пресслужби поліції Тернопільщини.

Як з’ясувалось згодом, у ДТП загинув депутат Тернопільської обласної ради Іван Мурин. Це підтвердив тернопільський міський голова Сергій Надал.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть. Санкція статті передбачає від трьох до восьми років ув’язнення.

Про Івана Мурина відомо, що він працював в.о. державного підприємства «Універсал-Авіа», що займається ремонтом літаків. Депутатом обласної ради від партії «Свобода» його обрали у 2020 році.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *