ОСТАННІ НОВИНИ

російські військові скалічили ще двох маленьких дітей в Україні

Андрій Котенський

|

Внаслідок збройної агресії російської федерації в Україні постраждали понад 1114 дітей: 379 малюків загинули, ще 735 дітлахів дістали поранення. Про це йдеться на сторінці Офісу генпрокурора України у Facebook.

Станом на ранок 29 серпня, через повномасштабну збройну агресію російської федерації в Україні загинули 379 дітей(+0), поранення дістали 733 дітей (+2 за добу).

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 388, Харківській – 202, Київській – 116, Чернігівській – 68, Миколаївській – 67, Луганській – 61, Херсонській – 55, Запорізькій – 46.

Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

28 серпня внаслідок обстрілу ворогом житлової інфраструктури м. Оріхів Пологівського району Запорізької області отримали поранення двоє дітей 3 та 6 років.

Окрім того через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 2328 закладів освіти. З них 289 зруйновано повністю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *