ОСТАННІ НОВИНИ

Унікальні види суші у Львові, які варто спробувати

Омелян Шевчук

|

Суші у Львові – майже така ж популярна страва, як кава з круасанами. А все завдяки їх різноманітності, можливості завжди куштувати щось новеньке, унікальне, вносячи бажане різноманіття до свого меню. А коли хочеться незвичного – варто звернути увагу на наступні види суші, які можна знайти у ресторані Суші Го.

Топ найнезвичніших суші з оригінальними начинками

Якщо вам набридли класичні варіанти на кшталт Філадельфії та Каліфорнії з традиційними начинками, то саме час звернути увагу на щось більш незвичне. Наприклад, на рол Червоний дракон, який вкритий насиченим, товстим шаром копченого лосося, а всередині здивує поєднанням соковитої тигрової креветки у сухарях панко.

Не тільки рибні начинки використовуються для суші, а ще й найбільш відомі для нас, наприклад, куряче м’ясо. Торі Чіз – це ласий шматочок, усередині якого ховається копчена курочка, доповнена свіжими овочами та салатом, та який зверху вкривається хрумкою стружкою з тунця.

На цьому курячі варіанти не закінчуються. Можна спробувати й таке унікальне поєднання, як куряче м’ясо разом з сиром пармезан в однойменному шматочку. А ще така начинка доповнюється за допомогою слайсів зі свіжого помідора, шматочків салатного листя та соусу Цезар.

Морепродукти – гарні варіанти для начинки, оскільки мають величезну різноманітність й унікальні смаки. Наприклад, добре у ролах себе зарекомендували мідії, які попередньо коптяться, й доповнюються за допомогою поживної рисової локшини. Рол смакує навіть гурманам, оскільки доповнений кисло-солодким соусом.

Не лише холодні роли мають величезну популярність, а й темпура, обсмажена у спеціальному клярі. Найкращий варіант при цьому – теплий рол з креветкою, який доповнений за допомогою скибочок омлету тамаго, огірка та дрібки рису.
А ви знали про те, що роли можна куштувати навіть на десерт? Якщо ні – то саме час спробувати! Для цього можна обрати незвичні варіанти, які містять солодкі начинки. Одна з найбільш популярних – свіжі слайси з банана, який буквально тане у роті й вкритий шаром смачного топінгу з дрібкою кориці.

Для справжніх гурманів в меню знайдеться горіховий рол – невеличкий, загорнутий у рисовий папір, він створений з арахісової пасти та шматочків банана та персику, які вражають своїм поєднанням.

Замовити суші з доставкою у Львові

Коли хочеться справді добре попоїсти – варто звернутись до японського ресторану Суші Го, який пропонує свої послуги не лише мешканцям Львова, а й найближчих поселень.

Головна особливість закладу – швидке приготування та виключний контроль за якістю інгредієнтів, які використовуються на кухні. Для цього підбираються лише перевірені постачальники, а тому клієнти отримують страви з-під ножа.
Також ресторан має власну кур’єрську доставку, яка дає можливість доставляти замовлення містом протягом 29 хвилин!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *