ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни знову обстрілюють Харківщину

Анастасія Диняк

|

Російські військові завдали ударів по Харкову та області. Є постраждалі серед мирного населення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Так, у понеділок, 15 серпня, близько 3:00 год. ворог випустив понад десять ракет з російського Бєлгорода. За попередніми даними, у Харкові ракети влучили по підприємству у Слобідському районі. Обійшлося без жертв.

Кілька ракет влучили в Мерефі. Унаслідок удару пошкоджено об’єкт інфраструктури та промислову будівлю. Ще одна ракета прилетіла в Чугуєв. Наразі наслідки з’ясовують правоохоронці.

Окрім того, протягом доби 14 серпня окупанти продовжували артобстріли Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів області.

Унаслідок обстрілів поранення отримали троє людей. У Богодухівському – жінку 83 років, в Ізюмському – 29-річного чоловіка. Жінка 48 років поранена в Чугуївському районі.

Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, промислові об’єкти, об’єкти інфраструктури. У Золочеві пошкоджене приміщення закладу освіти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *