ОСТАННІ НОВИНИ

ЮНІСЕФ призупинила реєстрацію на грошову допомогу для українських сімей

Ольга Денисяка

|

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) з 14 серпня тимчасово призупинив реєстрацію на програму грошової допомоги «Спільно». Про це йдеться на сайті ЮНІСЕФ.

Реєстрацію на програму грошової допомоги «Спільно» від ЮНІСЕФ призупинили з 23:00 год. 14 серпня. Інформація щодо подальшої реєстрації буде доступна пізніше. Заявки, подані до 23:00 14 серпня, будуть опрацьовані.

Зазначається, що це необхідно для опрацювання заявок та виплати родинам, які подали заявки після 15 червня і ще не отримали допомогу.

Сума грошової допомоги на місяць складає 2 220 грн на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ятьох осіб. Родина отримує одноразову виплату за три місяці на вказаний у заявці банківський рахунок.

Станом на 10 серпня, ЮНІСЕФ надав допомогу понад 112 000 родинам, які виховують 331 000 дітей, зокрема 33 000 дітей з інвалідністю. Загалом, ЮНІСЕФ допоможе до 265 000 родинам в межах програми грошової допомоги родинам.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *